IzBran navdih za teden od 20. do 26. maja 2019

IzBran navdih za teden od 20. do 26. maja 2019

 Dovolite sebi biti, kakršni ste,

in drugemu, da je drugačen.

Vadim Zeland, Upravljalec realnosti

Še nekaj – vi sami, s svojim negativnim razmišljanjem ustvarjate negativni odsev v ogledalu realnosti. Poskusite s svojo voljo Upravljalca spremeniti slabo v dobro: vse je dobro, stvari tečejo, kot je prav, ker sem se jaz sama tako odločila. Tudi to je načelo usklajevanja in tista druga stran svobode, o kateri sem pisal malo prej. Če boste sprejeli in sprostili okoliščine, boste zmanjšali veter ravnovesnih sil. S trditvijo, da tečejo vse vaše stvari odlično, pa boste popravili odsev v ogledalu. Seveda se bo posledično izboljšala tudi resničnost.
Kako naj se znebim strahu? Drobnim težavam sem kos. Toda nikakor se ne morem znebiti strahu pred velikimi nevšečnostmi. Povsem jasno mi je, da moj strah kvari odsev mojega zrcala, zato sama sebe pregovarjam, naj ne zganjam panike. Na zunaj sem sicer videti mirna, toda dobro čutim, da se v meni vse krči od strahu. Zdaj sem se že začela bati, da bo moj strah pokvaril moj svet.
Prva stvar – dovolite sami sebi svoj strah. Obenem ob vsaki priložnosti ne pozabite pomisliti, da svet skrbi za vas. Vse bo minilo. Preveč hitro pričakujete rezultat. Zrcalo dela s časovnim zamikom, zato mora miniti nekaj časa, da bi se vaša resničnost spremenila. Sčasoma se bo vse uredilo. Morate pa izpolniti pogoj: upoštevati morate načelo usklajevanja namere. Kaj je strah? To je pričakovanje nečesa slabega, pritisk okoliščin. Razum je naivno prepričan, da vedno natančno ve, kaj je za vas dobro in kaj slabo, zato vztraja pri svojem scenariju. Če se nekaj ne zgodi tako, kot je pričakoval, pomeni, da gre vse po zlu in se je treba pripraviti na najslabše. Z drugimi besedami povedano, dogodki gredo po svoje, neodvisno od vašega »hočem« ali »nočem«, in prav to vas vznemirja.

Sorodne vsebine
 1. Vadim Zeland
  Vadim Zeland Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike.
  Več
 2. Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI
  Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI Recenzent: Mirela Smajić
  Več
 3. IzBran navdih za teden od 18. do 24. februarja 2019 »Ljubezen je podobna bumerangu: če jo pošiljaš v svet, se bo vrnila k tebi.« Vadim Zeland, Transurfing v 78 dneh
  Več
 4. IzBran navdih za teden od 18. do 24. marca 2019
  IzBran navdih za teden od 18. do 24. marca 2019 Če vas ima nekdo resnično rad, imate lahko to za čudež. Vadim Zeland, Transurfing v 78 dneh
  Več
Slava Yurthev Copyright